måndag, januari 05, 2009

Vinterillusioner

Välkommen till VinterBloggen

Såna här vackra, kalla och soliga vinterdagar brukar jag få för mig att det vore mysigt att ta på sig ett par längdskidor, ge sig ut i skogen och efter ett tag äta den medhavda matsäcken bestående av varm choklad och leverpastejmackor.

Vilken tur att jag inte äger några, annars hade jag kanske hunnit ut i skogen innan jag kommit på att jag inte tycker om att åka längdskidor.

7 kommentarer:

Morgondimma sa...

man kan väl gå på det väsentliga direkt? Den varma chokladen alltså...

Vonkis sa...

Morgondimma
Sannerligen!!!

Evas blogg sa...

Ja ta med dig varm choklad ut och sätt dig och njut, det är ju den som är det mysiga med att vistas ute vintertid! Jag gillar inte heller att åka skidor, men gillar att dricka choklad.

Anonym sa...

Mys till det på balkongen, såkan du dricka choklad där :)
Elisabet

Humlan sa...

Visst är det något visst med soliga vinterdagar som gör att man börjar tänka på skidor och choklad ... Men Morgondimma har lösningen!

...dessutom är säkert varm choklad bra mot hostan!

Bloggblad sa...

Haha, morgondimma är rolig!

Jag bara älskar längdåkning, men har inga kläder längre för skidåkning, dessutom har nog pjäxorna torkat ihop - och skidorna krympt...

Så jag kör på med enbart stavar...

mossfolk sa...

Haha, det är ungefär som när vi åker pulka en gång om året. Alla stuvar in sig i bilen, pulkor släpas med, iväg till en bra pulkabacke...
Först ska man upp för backen med pulkor och fikakorg... Sedan bär det av utför och tjoho vad kul det är!
Men därefter ska man upp IGEN. Uppför heeelabacken. Och då är det inte roligt längre. Då blir det varm choklad och bullar och prat och därefter stuvar vi in oss i bilen och åker hem igen.
Fika på balkongen låter klokare :D