fredag, december 02, 2011

Typiskt

Välkommen till SömnBloggen

Även denna vecka har gått i trötthetens tecken, värst var det i onsdags då jag inte ens orkade äta när jag kom hem utan mer eller mindre mellanlandade i soffan innan jag tog mig till sängen när jag sov som en klubbad säl tills väckarklockan ringde på morgonen.

Idag har jag bara längtat till att få komma hem och sova. Men, vem vill gå och lägga sig klockan tre? Så jag satte mig i soffan för att ta de lite lugnt. Naturligtvis slumrade jag till flera gånger så när klockan närmade sig åtta bestämde jag mig för att gå och lägga mig på riktigt.

Hur tror du att det gick?

Just det, inget vidare.

Är inte det väldigt väldigt typiskt?

Det blev till att först hoppa mellan skäggiga män i På spåret och Idol följt av två pratshowande män. Filmutbudet har inte direkt varit så upphetsande men inte heller så dåligt att jag somnat Jag vet, dagens I-landsproblem.

På tal om filmer. Ibland tror jag att TV-cheferna bildat onda pakter. Jag menar, Robin Hood: Prince of thieves, Cocktail, Bröllopsprovet och Mr Bean - den totala katastroffilmen, samma kväll. Det kan inte vara en slump.
http://www.blogger.com/img/blank.gif
I vilket fall så sitter jag nu här,klockan väldigt sent och blir uppdaterad om att det tydligen var Amanda Fondell och Robin som tog sig till globenfinalen av Idol 2011. Men inte kan jag sova för det...

Läs mer
Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Expressen Expressen SvD

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

7 kommentarer:

Andelieb sa...

Gå in och lyssna på hur vinnarlåten i idol låter. SÖMNPILLER! (Speciellt Robins version. Den låter som ett intro till någon svensk såpopera eller något liknande)

Vonkis sa...

Andelieb
Ska GENAST följa ditt råd!

Andelieb sa...

Sov gott :)

Vonkis sa...

Andelieb
Det fungerade förvånansvärt bra, på sanning! Lyssnade på båda finalisternas version en gång och blev så rackarns trött att jag gick och la mig på en gång.

Anonym sa...

dolly Parton

Anonym sa...

dolly Parton

Andelieb sa...

Vonkis: Jag visste väl att det skulle hjälpa. Kände samma tendenser själv.