onsdag, augusti 01, 2012

Finbesök från söder

Välkommen till BesöksBloggen

Vi har haft besökare från Norrköping här hos päronen. Det var extrafamiljen som kom förbi på sin husbilssemester. Det är en speciell känsla när människor jag lärt känna kommer på besök hos päronen.

Isa och Ebba träffades för första och hittills enda gången för ett och ett halvt år sedan när min ömma modern och Isa kom till Norrköping. Sedan dess har de skicka brev till varandra och pratat om att få träffas igen. I måndagskväll var det så äntligen dags igen.

Som Isa längtade. Kommer de snart? var en fråga som ställdes mer än en gång.Och när de väl kom blev de guidade till rätt hus, av Isa.

Mina två fina tjejer

På tisdagen åkte föräldrarna (S och stora A) i till metropolen Örnsköldsvik. Med oss hade vi lilla A. Ebba stannade i Koholmen för att leka med Isa. Och som de lekte. Min ömma moder var djupt imponerad över hur bra de kom överens. De ville kanske inte leka samma lekar hela tiden men båda var jätteduktiga på att lyssna på varandra och se till att båda fick göra det de ville.

Vi som åkte in till stan gjorde ett första stopp på Varvsberget för att fika. När vi satt där upptäckte vi att det började gå upp folk i hopptornet. Och de bar på skidor. Tydligen var det en grupp norska backhoppare som var på plats för att träna. Så där stod vi i strålande sol och tittade på backhopning. Jag tog några bilder men hade tydligen inget minneskort i, så de bilderna är gömda i själva kameran. Förhoppningsvis får jag fram dem när jag är tillbaka i Norrköping.

När vi kom tillbaka hade tjejerna planerat en lekstund för oss alla, här leker vi hela havet stormar. Jag ansvarade för musiken och det gick inte att motstå att spela E-type när jag hittade hans samlingsskiva i päronens gömmor.


FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Cyberforce Anonymous Mediafire
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

Inga kommentarer: