torsdag, september 15, 2016

Surprise!

Välkommen till ÖverraskningsBloggen

Jag har blivit överraskad två dagar i rad!

Igår när jag kom hem låg det ett paket på golvet. Paketet innehöll skötselråd för en blomma, två skott och en örtsax. Har tyvärr inte planterat blomskotten än, måste fixa en innerkruka, men båda mår bra. Det värsta är dock att jag inte vet vem jag har fått den här fina presenten av! Jag har en aning men är inte säker. I vilket fall, tack till dig som skickade presenten. Den gjorde mig riktigt glad.

Och så idag då.

Kommer till klassrummet för dagens sista lektion. Blir tillsagd av kollegan (vi har tvålärarsystem) att gå ut i korridoren och titta in i väggen och lydig som jag är gör jag det.

Kommer in i klassrummet igen, då har alla elever, som jag nyss träffade där, gömt sig! De hoppar fram, ropar grattis och några kastar blomblad över mig. En elev kommer fram med vilda blommor hen plockat på rasten och jag får ett kort som alla eleverna skrivit i.

Observera hur mycket kortet säger att jag fyller.

Men det var inte slut där. Jag har pratat om hur mycket jag gillar wienerbröd, så jag fick ett sådant och de andra i klassen fikade på muffins. Så himla fint gjort av eleverna. Det roligaste är att de blir så genuint glada över att göra en sån är sak. Så glada att jag funderar på att fylla år en gång i veckan, för deras skull så klart.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är väl klart att du ska fylla varje vecka!
Du får göra som man gör med nyfödda. Fira 1vecka, 2veckor osv.

Härliga elever du har! Så kul att du får följa dom mer än bara ett år 😅

//Marianne

Aurora sa...

Jag lovade ju att skicka present till din födelsedag när du fixat bort bekräftelse-hindren i bloggkommentarerna. Så - javisst var det jag som skickade saxen och skvättiväg-skotten. Jag skrev ett kort som jag knöt fast, men kanske det var på plantorna i påsen och i så fall har det nog blötts bort.
Fiffiga elever du har!! Dom måtte ha minst en bra förebild.
:)

Vonkis sa...

Marianne
Ska ta upp mitt utökade firande med kollegan.

De är verkligen härliga.

Aurora
Gissade att det var från dig när jag läste kortet men blev lite osäker av efternamnet :-D Stort tack. Blommorna mår bra än så länge. Hade helt glömt bort ditt löfte :-D