tisdag, juli 28, 2020

Den hundratjugoåttonde dagen: Handfatet, väderbedrövelse och blomseger

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag etthundratjugoåtta i isolering. What a difference a vaskrensare makes. C och R kom förbi med en vaskrensare idag  och jägarns vilken skillnad den gjorde. Det kom upp lite bös också men vad det än var som var i vägen för vattnet är det borta nu.

Det började regna så jag gick in på SMHIs radarsida och lightningmaps. Såg att det sprakade rätt ordentligt över både Linköping och Skärblacka (detta åskparadis), Efter en stund kom det faktiskt ett muller här med men det var också allt. Ett enda muller. Den här sommaren har sugit ordentligt på många sätt, bristen på åska är ett av dem.

Det här räknar jag som en seger. Visserligen har stängeln släppt snöret men den har inte försökt vända utan har börjat haka fast på den vita spaljén! Nu hoppas jag bara att den kan meddela den rätta riktningen till övriga stänglar.

I kväll fick släpptes årets Emmy nomineringar och Paul Mescal blev nominerad för bästa manliga huvudroll i  Normal people. Tyvärr blev Daisy Edgar-Jones utan någon nominering vilket jag tycker är en smärre skandal. 


3 kommentarer:

Lissy81_ sa...

Vaskrensare är bästa uppfinningen!

/Lisa

Anni sa...

Kamelkyss är ett ok alternativ om man inte rensar "på riktigt". proppen åker iväg en bit och man kan bara hoppas att den hamnat hos grannen.

Vonkis sa...

Lissy81_
Det är det sannerligen.

Anni
Kamelkyss, det var något nytt för mig :-)
Det verkar som proppen försvann för nu rinner det undan jättebra.