fredag, februari 26, 2021

Den trehundrafyrtioförsta dagen: Nu är det klippt

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag trehundrafyrtioett  i isolering. Det brukar gå ganska lång tid mellan gångerna jag klipper håret. Och med ganska lång tid menar jag väldigt lång tid. Runt ett år. Nu kommer jag faktiskt inte riktigt ihåg när jag var hos en frisör senast, tror att det var runt skolavslutningen 2019. På grund av orsak har jag inte kunnat gå till någon frisör det senast året och senaste tiden har jag upplevt att håret blivit mer flygigt, i brist på bättre ord, och att strån killat mig i ansiktet. Ytterst irriterande. 

Så idag tog jag fram papperssaxen och klippte av lite lite av håret. Resultatet ser ni här ovan. Om det blev jämt eller inte kan jag inte avgöra eftersom mitt hår lever sitt egna lilla liv och lockar sig åt alla möjliga håll. Men helt ärligt bryr jag mig inte och det är ju bara jag som ser hur jag ser ut här hemma, huvudsaken är att de där flygstråna håller sig i schack nu.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev ju riktigt bra.
Sedan säger nog frisören annat när ni träffas. Viktigast är ju att det funkar för dig!
Du vet ju att man aldrig kan få alla nöjda, så bra om man själv är nöjd.
/Marianne

Bloggblad sa...

Jag har kapat min lugg två gånger under vintern. Resten flödar fritt ... Två ganska nära bekanta kände inte igen mig förrän jag riktigt stirrade och sa hej. Gråa lockar räcker alltså som kamouflage. Längtar efter mitt korta blonderade hår!

Anni sa...

Hahahaha, vi tänker precis lika! Jag brukade gå till frisören en gång per år, men nu har det inte blivit av. Risigt, men lockigt är nog trendigt.

Vonkis sa...

Marianne
Det duger för isoleringen men en frisör skulle nog helt klart säga något annat.

Bloggblad
Färgen har varit grå många år, hade gärna klippt av ännu mer men vågade inte riktigt.

Anni
Risigt var ordet. Mitt hår lever sitt egna liv så jag gav upp för länge sedan :-)