onsdag, oktober 13, 2004

Det gör ont

i min mage. Det här med mens är verkligen inget roligt. Om jag verkligen var 100procentigt säker på att jag inte vill föda något barn skulle jag be läkaren att plocka bort hela paketet.

Skulle ha sett ”Om jag vänder mig om” i går, men fick lov att ställa in eftersom jag kände att min mage inte skulle klara av kylan, så J fick ta min biljett.

På söndag ska jag se två filmer, ”Coffee an cigarettes” och ”Fyra nyanser av brunt”. Ska verkligen bli intressant att se hur de filmerna är.

Pratade med min gravida syster idag!

Stackarn har mått illa i tre månder. Det är först den sista veckan hon har kunnat äta någorlunda. Se där, ytterligare en anledning till varför jag INTE ska föda något eget barn.

Annars är dagarna verkligen astråkiga. Vad ska man göra när man hela tiden kan göra allting senare? Jag får nog lov att schemalägga precis allting som ska göras...och slänga ut tv:n....denna tv...

I måndags planderade vi körfesten. Så, nu har jag ytterligare en sak som är hemlig för flera personer. Bastuföreningen, det som ska hända på lördag (Ha ha A och K, trodde ni verkligen att jag skulle skriva vad som skulle hända?!? Muaaahahahahahah) och så körfesten 30/10. Men roligt är det. Det är det väl alltid när man vet något som man inte får berätta om men som alla andra vill veta vad det är. Hi hi. Mi lajk, mi lajk a lått.

Nu vill jag inte skriva något mer idag. Så, skit på er!

Inga kommentarer: