tisdag, oktober 05, 2004

Träna, basta baka. En arbetslös’ dagbok

Var på friskis igår, ett ki-balanspass. Det var väldigt skönt. Precis vad jag behövde. Kändes bra bara att få röra på sig lite granna. Tyvärr upptäckte jag även hur otroligt stel jag är… ”Sträck ut benet och foten så att hälen är den högsta punkten.” Eller hur. Jag var inte ens i närheten att klara av det. Men men. Jag får helt enkelt gå fler gånger och träna upp smidigheten.

Idag, eller, ikväll, ska jag gå på ett medelpass med J och H. Om bastun hos friskis fungerar ska vi nog ta oss en bastu efter träningspasset. Vore verkligen superhärligt.

Apropå att bada bastu. Vi ska ha en bastuträff med bastuföreningen på torsdag. Eventuellt ska vi ta in F då, beror på om hon kan eller inte. På onsdag ska jag träffa K och R för att bestämma vilka helvetes kval man ska få genomlida för att vara med i vår exklusiva förening. He he.

För närvarande håller jag på att baka en massa matbröd. Hoppas att det blir bra. Jag experimenterar en del och byter ut lite mjöl mot kli och linfrön. Om det blir äckligt får jag väl ge bort lite. Hihi.

Nu måste jag kolla hur det ser ut i ugnen.

1 kommentar:

Anonym sa...

...please where can I buy a unicorn?