tisdag, april 25, 2006

Shoppa skor

I morgon ska C och jag shoppa skor. Jag är ute efter ett par bra inneskor att ha på jobbet och ett par ordentliga promenadskor. Men de får inte kosta för mycket. Jag vill ju inte göra av med för mycket pengar nu bara för att jag råkar ha lite extra. Men svårt kommer det nog att bli.

Egentligen skulle jag vilja köpa ett par finare skor också, helst något som går åt det lilarosa hållet. Men det blir nog för mycket.

Tror jag.

3 kommentarer:

Andelieb sa...

Skor skulle jag också behöva! Men, men bäst att vänta och se om alfakassan fått papper så de är nöjda och vill ge mig ersättning. Jag tycker jag borde få brev från dem snart. Ringa dem kan jag ju inte göra förrän på tisdag. Härliga telefontider....

Bloggblad sa...

Den enda affär jag med mina Mimmi Pigg-fötter kan hitta skor i är Sköna skon i Hörsalsbacken. Som tur är har de slutat att bara ha tantskor som för några år sen... Eller också... ve och fasa... har jag blivit tant utan att märka det????

Vonkis sa...

Andelieb
Alfakassan, skriva så hemska saker i min blogg...

Bloggblad
Tyvärr kan ja ginte direkt se någon "förbättring" av skobodet i den affären. Men så tycker jag ju om höga klackar och glitter på skorna också, och detär de ju inte direkt kända för..