måndag, april 24, 2006

Vajsning med blogger

Av någon anledning får jag inte mail längre om att folk har kommenterat i bloggen och den lilla siffran som säger hur många kommentarer ett inlägg har fått fungerar inte heller som det ska. Det är därför jag inte har skrivit tidigare.

Jag har inte fått något svar än från Aftonbladet. Jag skrev i och för sig inget om att jag ville ha ett svar men det borde jag väl kunna få ändå? Det borde ju ligga i deras intresse tycker jag.

Jag skrev inget brev till Expressen. Det var fullt tillräckligt att höra deras chefred. försvara sig blodig. I stället har jag bojkottat den tidningen sedan de publicerade bilderna. Jag har inte ens läst Linda Skugges blogg och den brukade jag läsa varje dag. Men jag kan inte säga att det varit så svårt att sluta. Expressen är inget jag har saknat.

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Mmm, jag trodde det var idrott på teve. Det brukar ju kunna få stopp på hela Sverige...

Du ska nog inte räkna med att få svar, jag har skrivit många såna brev och mail till teve - tittarombudsmannen tiger still... inte en reaktion mer än ett standardsvar: Vi tackar dig för ditt engagemang...

Unknown sa...

Tror samma som Bloggblad..

har också bojkottat Expressen men det beror mest på L.Skugge och mindre pga att de lägger ut bilder på hagamannen...
Dessvärre börjar även "seriösa" tidningar som DN och SVD bli lite mer "kvällspressaktiga" så snart kan man bara läsa text-tv

Karin sa...

Bojkottar både aftonbladet och expressen numera.

Blogger strulade igår, men det löste sig under kvällen. :)

Vonkis sa...

Bloggblad
De där standardsvaren är helt fruktansvärda. Så klart att de inte har läst mailet då, det är väl bara ett automatsvar som går ut till alla mail som kommer in.

Vilding
text-tv, det är grejer det! Jag funderar på att testa den lokala tidningen för att se om den är något att ha. Annars får jag väl ge upp.

Karin
Det enda jag läser i aftonbladet numera är sporten, för den delen är de, tyvärr, väldigt bra på. Det funkar ju när jag läser på internet men blir svårare om jag vill läsa i pappersformat.