torsdag, maj 14, 2009

Dave Gahan sjuk...

Välkommen till DepecheBloggen

Det kan inte hjälpas men varje gång Depeche Mode ställer in en spelning för att sångaren Dave Gahan är sjuk blir jag lite smått rädd att det ska handla om ett återfall. Det är ju säkert inte alls så, men lite rädd blir jag allt.

Passar även på att påminna att omdet finns någon som vill köpa min biljett till Depeches konsert i Köpenhamn i sommar är det bara att höra av sig.


Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Nu är jag ju inte hemma på den sortens musik, men en sak undrar jag ofta över: Hur orkar folk åka runt på turné och uppträda gång efter gång...packa ihop och åka vidare... ??? Och behöva köra även om man inte är i form.

En himla tur att jag inte är i den branschen, jag som blir jättetrött efter ett litet uppträdande inför pensionärer...

Vonkis sa...

Bloggblad
Jag tror att det blir lite som ett gift att åka ut på turné. Att ha tusentalsmänniskor som skriker ditt namn och som kan sjunga med i alla dina låtar, det ger nog en helt otrolig kick.

Linda sa...

Jag är jätte orolig nu! Ska se DM i London om två veckor. Hoppas verkligen inte att det konserten är i fara, för då bryter jag i hop! Stackars Dave... :(

Vonkis sa...

Linda
Välkommen hit
Ja, det verkar ju rätt allvarligt då de ställt in flera spelningar. Får hålla tummarna att det ordnar sig till spelningen i London. Annars har ju jag en biljet till Köpenhamn som jag inte kan använda själv. Oerhört surt.