lördag, maj 19, 2012

Andra repet för Loreen

Välkommen till RepBloggenSå har då Loreen genomförst sitt andra rep. i Crystal Hall i Baku, den här gången i de scenkläder hon kommer att ha på sig när hon tävlar på torsdag. Det kan bli hur snyggt som helst. Tyvärr är det någon hos EurovisionTV som envisas med att klippa in bilder från publiken så vi får inte se hela numret, men men.

Det är lätt att förstå varför Lorren är favorit där borta. Och innan ni börjar sucka att vi alltid tror att Sverige är favoriter ber jag att få citera Schlagerprofilerna.

Låt oss reda ut en sak först: Sverige är INTE favorittippat varje år. De som slentrianmässigt avfärdar årets svenska favoritskap på det sättet vet ingenting om festivalen eller hur det varit. Var The Ark favoriter? Nej. Möjligtvis hos kvällstidningsrecensenterna. Var Anna Bergendahl favorit? Nä, alla visste att hon skulle få svårt att ens kvala. Charlotte var fanfavorit, och vann OGAE-omröstningen (det enda svenska bidrag som gjort det sedan de startade rösta), men inte betting-favorit, och så vidare. Så Loreens favoritskap i år ÄR det största vi haft i modern tid. Det finns ingen tvekan om det.

Läs mer
EurovisionTV
Aftonbladet Aftonbladet AftonbladetTV
DN DN
SvD SvD SvD
SR Ekot SR Ekot SR Ekot
GP

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Cyberforce Anonymous Mediafire
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

Inga kommentarer: