lördag, maj 12, 2012

Demokratiska problem

Välkommen till DemokratiBloggen

Kent Ekeroth, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna (partiet som inte är rasistiskt), Ledamot i Justitieutskottet, suppleant i EU-nämnden, suppleant i Utrikesutskottet samt Sverigedemokraternas internationell sekreterare, verkar vara en trevlig prick.

Att han har kopplingar till EDL (English Defence League), Counterjihadrörelsen, Gates of Vienna och Fjordman (en av Anders B B's favoriter) har varit känt ett tag.

Nu har han kommenterat det franska presidentvalet och kommit fram till att det är "problematiskt" att muslimer har rösträtt.

Alltså; i första valomgången "vann" Hollande med cirka 500 000 röster över Sarkozy. I andra valomgången vann Hollande med cirka 1,4 miljoner röster.

Samtidigt rapporterar Business Insider att 93% av muslimerna röstade på Hollande:

/.../

93 procent av två miljoner röstberättigade muslimska väljare ger 1,86 miljoner röster till Hollande. Han vann alltså med 1,4 miljoner röster.

Innebörden är alltså att muslimska invandrare gjorde att Frankrike nu har en socialistisk president. Det är han säkert medveten om (precis som Reepalu är medveten i Malmö).

Detta visar även på ett problem inom det demokratiska systemet. Ju mer splittrat ett land blir med skilda kulturella grupper med sina särkrav desto svårare blir det att förankra politiken hos folket och på sikt även låsningar i politiken vilka gör att det blir svårt för folket att få till en ordentlig förändring om de så önskar.


Och han sitter alltså i Sveriges Riksdag.

Riktigt riktigt skrämmande.


Läs mer
Inte rasist, men
Kent Ekeroth Riksdagen

SR Ekot SVT SvD SvD SvD DN

SVT SVT SVT EXPO

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Cyberforce Anonymous Mediafire
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Christina sa...

Enligt de senaste Sifo-siffrorna är Sverigedemokraterna nu Sveriges fjärde största parti - det är verkligen deprimerande.

http://www.veiken.se/ sa...

En trevlig prick det där. Han är ju inte välkommen hem till mig i alla fall - eller jo det är han! En liten diskussion upplivar alltid, om jag kan hålla mig lugn förstås! ;)

Vonkis sa...

Christina
Det var väldigt otäckt att läsa det dagens efter jag skrev dethär inlägget.. Hur tänker folk?

veiken
Frågan är väl om han kan hålla sig lugn...

Christina sa...

Ja, det kan man verkligen fråga sig. Läskigt.