fredag, juli 27, 2018

Kärt besök

Välkommen till BesöksBloggen

Hela förra veckan hade jag underbart besök av den ömma modern, storahyster och systerdottern. Då hann jag inte skriva något och den här veckan har det varit för varmt men ni vet vad man säger, bättre sent än ännu senare.


Bara det här med att få umgås med sin systerdotter, det är guld värt. Och hon har blivit så stor, tänk att hon börjar sjuan om några veckor. Varma, empatiska, fina, roliga, härliga Isa.

Ibland behöver en se sin stad från en besökares ögon. Två promenader blev det runt Strömmen och det är vackert där. Ska erkänna att jag inte gillade idén med en bro mellan Saltängsgatan och Strömsholmen när den skulle byggas, men jag kapitulerar. Det var faktiskt bra att bygga den.

Det blev en tripp till några vänners stuga också. En sådan där lagom stor stuga men en halvt vildvuxen trädgård och en liten sjö precis bredvid. Tänk att vara här under perioden när höstrusk och åska möts. Visst låter det underbart.

Vi skulle ha åkt till stugan dagen innan men planerna ändrades, så det blev lite blev frukost på IKEA, lite blomsterinköp och en avstickare till Bergs slussar den dagen.

Vad vore ett besök från familjen utan ett stopp i Söderköping för att äta glass? Vi brukar dock hoppa Smultronstället och istället äta den goda glassen från Göta glass.

Som sagt, en hel vecka fick jag ha dem här och det var en underbar vecka. Visst kan det kännas intensivt mellan varven när man är van att vara för sig själv i vanliga fall men mest av allt var det just underbart att ha dem här.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack älskade dotter att vi kunde hänga på ner till dig och din vackra stad.
Så härligt att kunna umgås!

Anni sa...

Så mysigt ni hade det! Att umgås intensivt i en hel vecka fungerar ju när man känner varandra så bra som ni gör.
Glassen ser fantastisk ut!

Vonkis sa...

Anonym
Puss å kram!

Anni
Det var verkligen mysigt och glassen var smaskens.
Nej, det är nog inte många jag skulle klara av att tillbringa tid med på samma sätt.