söndag, juli 08, 2018

Vägen hem

Välkommen till ReseBloggen

Så var det dags att åka upp till Ö-vik då, hem. I år tänkte vi göra ett planerat stopp på Turistkaféet Älvhöjden i Skattungbyn men när vi kom dit hade de tyvärr stängt för renovering den här sommaren, så vi får hålla oss till tåls till nästa år istället.

Istället fick första stoppet bli på Jim Reeves museum i Voxna. Ett privat museum som drivs av en riktig eldsjäl (kommer tyvärr inte ihåg namnet på honom) med ett riktigt genuint intresse för Jim Reeves. Det finns nog inget han inte kan svara på då det gäller Reeves. Har du minsta lilla intresse för Jim Reeves och har vägarna förbi ska du absolut åka dit.

Det blev även ett besök på Mobackes trädgårdscenter. Vi snubblade över stället ifjol men då hade vi inte plats i bilen för att köpa något. I år var vi bättre förberedda. I centret finns ett bra kafé, Lilla K's trädgårdskök med trevlig personal, gott fika och ett bra utbud för den som inte äter gluten.

Men bäst är ändå när man kommer till Höga kusten. Den här fantastiska utsikten kommer från Norabygden, strax norr om Högakustenbron. Det finns ingen annan plats som Höga kusten.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för fina dagar med intressant innehåll.
/Din ömma moder

Anni sa...

Då blir det till att googla på Jim Reeves.
Höga Kusten är vackert! Där har jag varit typ en gång, 1989. Dags för återbesök! :-)

Vonkis sa...

Den ömma modern
Tack det samma.

Anni
Det tycker jag absolut att det är, dags för ett återbesök alltså. Sker det en sommar så får du höra av mig, jag är kanske där uppe då :-)