tisdag, september 20, 2005

Nybro

Jag var ju i Nybro i helgen.

Det var verkligen trevligt och roligt. Jag har verkligen saknat AÖ jättemycket. Hon fick en jättefin inflyttningspresent av mig. Hon fick pruttlera… Jag lovar, det är helt sant! Jag hade blivit asglad över en sån present och det blev hon också, om hon inte spelar bra och det tror jag inte.

Det var fullt upp mest hela helgen.

Jag åkte ner i fredags och då jag kom fram köpte jag ett par byxor sedan shoppade vi lös på systemet och senare på eftermiddagen handlde vi mat till festen som skulle vara på lördagen.
Lördagen började med att AÖ och jag löste melodikrysset, eller, vi började att lösa melodikrysset. Det var ett extra långt program och vi orkade inte lösa allt. Han pratade så himla mycket eldemannen. Sedan åkte vi till D (har jag för mig att han hette i alla fall) för att hjälpa med att röja i garaget, platsen för festen. Vi gjorde även klart tårtorna och salladen och naturligtvis även oss själva.

Själva festen var verkligen kul.

Vi grillade, sjöng karaoke/sing star och drack, en hel del. Det går inte att komma ifrån att lagom fulla människor, med betoning på lagom, är väldigt roliga. Vilken nykter människa skulle komma på att säga en sak som ”Där här ni beviset, på absolut, ingenting.”? Hysteriskt roligt men man måste nog ha varit där.

Jag hamnade även i en diskussion med en av killarna på festen. Jag återkommer med vad den handlade om, men den var…intressant… typ…

Söndagen handlade mest om att vakna till liv, städa ur garaget och att åka hem. Jag hade tur och fick åka bil med Ms kusin från Nybro till Norrköping. Tyvärr blev vi stoppade av polisen i Mönsterås eftersom bilens lysen inte fungerade. Tack och lov gick det att ordna på närmaste mack så efter en timme var vi på väg igen. När jag kom hem var jag helt slut men ack så nöjd med helgen.

Men jag saknar AÖ nästan ännu mer nu när jag har träffat henne. Låter konstigt, men så är det.

Jag får ju inte glömma det viktigaste. Vi såg på en massa Hipp Hipp, versionen där Anders och Johan kommenterar det som visas på en textremse. Hysteriskt kul.

Inga kommentarer: