lördag, september 23, 2006

Jämmer och elände!

Välkommen till konsumentbloggen

Kerbie och jag skulle umgås och äta lite onyttigheter igår. En av onyttigheterna vi skulle äta var chips med smaken cremefraish och lök (tänker inte ens ge mig på att skriva det på engelska).

Döm av vår förvåning då vi öppnade påsen, tog lite chips, stoppade in dem i munnen, började tugga och kände smaken av...

...absolut ingenting...

Det var bara friterade potatisbitar.

Ingen smak alls.

Naturligtvis gick vi tillbaka till affären men de kunde inget göra. Vi var inte de första som had eråkat ut för smaklösa chips men det enda vi kunde göra var att kontakta olw för att få ersättning.

En fråga bara.

Om det hade hänt flera kunder att chipsen inte var smaksatta, varför har Hemköp inte plockat bort alla påsar av den smaken då?

4 kommentarer:

Bloggblad sa...

Eller sålt ut dom, med en gratis dip-påse?
Min svärmor kunde minsann säga Krämfräs så vi inte visste vart vi skulle ta vägen. En av ungarna exploderade rakt över bordet en gång - för det var lite sport att fråga vad det var för gott i såsen... KRÄMFRÄS var det förstås alltid

Anonym sa...

Igår hade Lisa och jag köpt ostchips, också av OLW, som var väldigt dåligt kryddade. Först trodde Lisa att det var för att jag är förkyld som jag inte kände smaken men sen insåg hon det också.

Vonkis sa...

Bloggblad
Precis, gjort en grej av att de inte hade någon smak. Krämfräs...he he. Påminner mig om en tant som tyckte om coca cola för att den var så härligt läskig i sommarvärmen.

Marianne
Verkar som att olw har problem med kryddmaskinen. Ring och klaga.

Andelieb sa...

Jag har ett bidrag till avdelningen speciella uttal:
Min mormor sa alltid Pischa (pizza), vilket jag och mina bröder tyckte var rätt skoj.

Dessutom måste jag dela med mig till dig, Vonkis av något som jag fått på hjärnan i detta nu "För han heter Borka....uuuuuääääääääääää!!!!!!"