söndag, juni 20, 2010

Bröllop i förkylningstider

Välkommen till FörkylningsBloggen

Ingen har nog missat att jag inte är royalist direkt men tro inte att jag bojkottade gårdagens bröllop för det. Vigseln och första halvan av kortegen såg vi här hemma, sedan blev det mat hos en av mammas tidigare kollegor. Lagomt till bröllopsmaten var vi hemma igen och strax efter knugens välkomsttal somande jag i soffan. Bäst igår? Den uppenbara kärleken mellan brudparet samt webcamen hemma hos Lars Ohly. Hade tänkt skriva "och" istället för "samt" där uppe men då såg det ut som att det var kärlekenmellanbrudparet och weblameran jag menade...
Den här dagen ha mest gått till att kurrera den här envisa förkylningen jag dras med. Hur många gånger kan man hosta upp lungorna? Förton?

Imorgon är det begravning, känns väldigt dubbelt men begravning måste man ju ha när någon gått bort.

Nu, mer varm svartvinbärssaft.

FRA:are – download torrent Piracy Jihad Jane
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Evas blogg sa...

Jag höll mig också till vigseln och tycker som du, kärleksfull och fin. Men vad trist att du dras med den där envisa förkylningen fortfarande. Hoppas din mormor får ett fint sista farväl. Kram!

Vonkis sa...

Eva
Ja den är väldans efterhängsen den här förkylningen, snart tar jag till det där giftet och då har det gått långt.

Mormor ja. Usch, det blir så definitivt med en begravning.

skoggie sa...

Ska tänka på dig i morgon. Hur jobbigt det än är med begravning kan det också på något sätt vara tröstande i all sorg. Kempe begravde min morfar nu innan jul och han gjorde det till ett fint ögonblick mitt i allting..

Vonkis sa...

Skoggei
Han är bra Kempe, tyvärr tihhörde ju mormor en annan församling med det blir säkert bra ändå.