torsdag, november 24, 2011

Inte lång tid kvar

Välkommen till TidsBloggen

Käre värld, det är bara en månad kvar till julafton, och några dagar kvar till första advent.

Tokfort går det.

Här om dagen ringde pappa och berättade att julspelet i Nätra kyrka är tillbaka i år, så traditionen att börja julfirandet med åsnor, får, änglar och jesusbarn återupptas i år.

Hur börjar ni ert julfirande?
--------
Det vore även kul att höra hur ni startar firande på självaste julaftonen.

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Andelieb sa...

Ägnade en stund igår åt att pynta Lilltrolls rum medan hon var hos "Stigi". När hon kom hem hade hon en stjärna i fönsret, julgardin, en sådan där spiral av något folieliknande material som hängde i fönstret och hennes säng var prydd med rött glitter och små "guldglittertofsar" som hon länge tittat på varje gång vi handlat på kvantum. Gissa om hon blev nöjd när hon kom hem?

Har satt upp lite ljusstakar och julgardiner i köket också, så nu börjar det kännas som advent. :)

Olle B sa...

Fick en konstig känsla igår när jag kom hem från jobbet, Julstjärnor och adventsjulstakar i fönstren. 7-8 grader varmt. Då tänkte jag precis som du "käre värld" julen kommer tidigare och tidigare, men sen insåg jag att det var den 23 november och första advent nu i helgen. Kan det vara åldern månne.

Vonkis sa...

Andelieb
Åå, självklart var hon nöjd när hon kom hem till ett sånt julfint rum!

Olle B
Visst är har det gått snabbt, men för den somtittar in här regelbundet kan inte julen komma som en överraskning, jag brukar ju faktiskt påminna om att julen är på g en gång i månaden :-D

Marion365 sa...

Sedan vi fick tjejerna har julen påbörjats med julspel eller samling vid krubban i någon av stadens kyrkor. Sedan har vi dragit iväg till pulkabacken för lite julkul utomhus!
Saknar julspelet hemma i Nätra! Längtar efter att barnen ska få se det något år!