söndag, november 13, 2011

När idéerna tagit slut

Välkommen till LäsarBloggen

God morgon. Sitter här i Newcastle och har inte kunnat sova på en stund. Så vad gör jag. Just det, kollar runt lite bland nyheter och bloggar.

Jag hamnar på aftonbladet och börjar läsa om Så mycket bättre, Timbuktus avsnitt och med tanke på att det finns fyra artiklar om programmet känns det som att det nog hände en del hör om dagen.

Men icke.

En artikel visa sig vara en liveblogg. En liveblogg! Att man har en liveblogg från ett arrangemang som är live, som Melodifestivalen, Idol, sporteveneman o.dyl. förstår jag. Men liveblogga till Så mycket bättre??? Vad blir nästa steg? Liveblogga till Dora utforskaren?

En annan "artikel" bestod mer eller mindre av en sammanfattning av de läsarkommentarer som kommit in på frågan om vem som var bäst i Timbuktus program. Så där försvann två av de fyra artiklarna.

Har idéerna om vad man kan skriva om helt tagit slut? "Nej men hörni. Folk gillar ju när vi livebloggar till liveprogram, så vi kan väl slänga in en liveblogg till det här programmet som spelades in i somras, och så kan vi kopiera in lite läsarkommentarer i en annan artikel. Två artiklar klara".

Och nej, det är väl ingenting att uppröra sig över, om det inte vore för att klockan är innan sju (i England) och jag inte har kunnat sova på ett tag.

Läs mer
Aftonbladet Aftonbladet

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

Inga kommentarer: