onsdag, januari 04, 2012

Tummen upp

Välkommen till RöstBloggen

Så har då fyrans senaste talangtävling, The Voice, haft premiär. Tidigt i somras såg jag den första amerikanska amerikanska säsongen och har verkligen sett fram mot att den svenska ska börja.

Vad tycker jag då om premiäravsnittet?

Det där numret med Carola, Petter, Ola Salo och Uggla i Början kändes bara onödigt. The Voice ska inte fokusera på coacherna, vad de kan och går för vet vi redan. Det är de sökande det ska vara fokus på. Därför var det ett bra val av fyran att ge varje deltagare ordentligt med utrymme. I den amerikanska versionen gick den första fasen väldigt fort och helt plötsligt var det dags för dueller och utslagstävlingar. Det kändes som att man som tittare inte riktigt hängde med. Så kändes det inte ikväll. Bra där fyran.

En sak skulle jag dock vilja ändra på. Stolarna som coacherna sitter i måste ha mycket större ryggar, så de som sitter i dem inte syns, hur mycket de än headbangar eller spelar luftgitarr.

Läs mer
Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet SvD SvD DN Helsingborgs Dagblad HD Norrtelje Tidning Dagens Media Hela Gotland Östersundsposten

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Bloggblad sa...

Åh, jag missade det. Gillar ju att lyssna på olika sångröster. Men det förra, True Talent, tröttnade jag snabbt på. Jag får väl försöka att se i fatt det här då, blir väl en långkörare det också?

Vonkis sa...

Bloggblad
Tror det finns att beskåda på TVPlay. Redan imorgon sänds det andra avsnittet.