lördag, februari 11, 2012

Rumpklapp hit och dit

Välkommen till RumpBloggen

Det har skrivits och tycks en hel del om Thorsten Flincks rumklapp på Gina Dirawi i förra veckans Melodifestival. Visst kan man tycka att det blev en ordentlig storm för något så ”litet”. Nu kan inte jag tala för någon annan men för min del är det är inte handlingen i sig som jag retade upp mig på, utan vad den står för. Att en äldre väletablerad person tar sig friheter att tafsa på en betydligt yngre människa.

Att sedan genast ge Flinck epitet son gubbslem och liknande, jag vet inte jag. Man behöver inte ta i så man spricker för minsta grej. Vad ska man då säga när när någon gör något värre?


Läs mer
Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet
SvD SvD DN DN HD Expressen

5 kommentarer:

Olle B sa...

Media vill ju sälja lösnummer och få det bästa scoopet, dom tar ju alla chanser att förstora den minsta lilla fadäsen.
Som jag kommer ihåg så var det ju Gina Dirawi som bad om en kram. Hon är visserligen ung men alla vet ju hur oförutsägbar Flinck kan vara. Känns som en storm i ett vattenglas.

miyala sa...

Gällande ngt annat men inom samma tävling, Steff tycker att Loreens làt skulle kunna vara en världshit! Han tycker den är jättebra. Däremot är han lite tveksam till framförandet. Jag tycker framförandet passar till làten, men är tveksam om det kommer att stjälpa làten i ESC. Det krävs nog mkt för att den inte ska ta sig dit, om det inte ligger den i fatet att den gick vidare fràn den 1:a deltävlingen som kommer ligga längst bak i minnet. Kvällens làtar verkar lite loja tycker jag...

Vi ses i cyberspace!

Vonkis sa...

Olle B
Visst vill media sälja lösnummer, men det är inte bara hos kvällstidningar det har stormat. Twitter fullkomligt exploderade. Dessutom måste jag säga att jag ställer mig tveksam till resonemanget att Flinck är oförutsägbar och att Dirawi ju bad om en kram (du är absolut inte ensam om att tycka så). Ja, hon bad omen kram, inte om att bli klappad på rumpan. Det är lite boys will be boys över det sättet att resonera.

Miyala
Den där Steff. Jag tycker att framförandet satt som hand i handske med låten, tror det skulle kunna smälla rätt bra i Baku. Det var många från Europa som twittrade om numret. Det bådar gott.

Andelieb sa...

Vad tror du om aftonen då, Vonkis? Ulrik vidare direkt? (har bara hört delar av låtarna men jag gissar utifrån artist ;)

Vonkis sa...

Andelieb
Det känns inte helt otroligt. Eller så blir han bortkollrad av David Lindgren.