lördag, februari 04, 2012

Succé direkt

Välkommen till MelloBloggen

Vilken start det blev på årets melodifestival. För första gången fick vi en första deltävling som inte sög hästb***e.

Programledarna gjorde det de skulle och hade dessutom bra manus att jobba med. Bäst av de tre var helt klart Gina Dirawi som var spot on med sina repliker.

Som jag skrivit tidigare hade jag gärna sett folklivsfanatikern Job Andersson som mellanakt i år. Så blev det inte men Helena Bergström x 3 var inte så pjåkigt.

Sedan fick vi veta att Melodifestivalen är inte bara bögarnas fest och visst är numret lite av en passning till Grotescos Det är bögarnas fel. Men. Numret är så gott som plagierat från förra årets Tony Awards då Neil Patrick Harris sjöng Not just for gays anymore som öppningsnummer.

Men. Absolut bäst ikväll var Loreen. Så jägarns underbart att hon gick direkt till Globen med Euphoria. I nuläget känns det som att hon skulle kunna gå hela vägen till Baku med sitt nummer, och kanske även få en riktigt riktigt bra placering där.

Läs mer
Eurovision SVT SVT Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen Expressen DN DN SvD SvD SvD SvD Sveriges Radio Skövde Nyheter GP

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Cyberforce Anonymous
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

1 kommentar:

Andelieb sa...

*nickar och håller med*