söndag, juni 01, 2014

Alltid en förebild, aldrig en förebild

Välkommen till FörebildsBloggen

Britney Spears slog igenom som söt helylleamerikansk oskuld. När hon byter till en mer utmanande stil är hon en dålig förebild för sina fans och för alla flickor i världen. När hon dessutom börjar missbruka och bryter ihop mentalt är hon inte bara en dålig kvinnlig förebild utan även en dålig mamma.

Miley Cyrus slog igenom som en av Disneys alla präktiga barnstjärnor (Hanna Montana). När hon byter stil, börjar twerka och bära kläder som inte döljer speciellt mycket av hennes kropp och anklagas genast för att vara en dålig förebild för sina fans och för alla flickor i världen.

Rihanna misshandlas av sin dåvarande pojkvän Chris Brown. När hon sedan blir tillsammans med honom igen anklagas hon genast för att vara en dålig förebild för sina fans och för alla flickor i världen. Att Både Cyrus och Rihanna dessutom inte hymlar med att de röker marijuana gör bara saken värre.

Det senaste året har det skrivits en hel del om Justin Biebers eskapader. Han går på bordell, kör rattfull, kastar ägg på grannens hus, använder narkotika. Hur många artiklar har skrivits om att Justin Bieber är en dålig förebild för sina fans och för alla pojkar i världen?

I veckan släpptes en video där Louis Tomlinson och Zayn Malik i One Direction skämtar om droger och eventuellt röker marijuana. Hur många artiklar har skrivits om att Justin Bieber är en dålig förebild för sina fans och för alla pojkar i världen?


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

1 kommentar:

Anonym sa...

DÄR ser man tydligt skillnad på vad som anses som kvinnligt och vad som anses som manligt!

Varför inte anses som mänskligt?!

//Marianne