tisdag, juni 24, 2014

Sökes: politisk gräddfil

Välkommen till PolitikBloggen

På kort tid har två kända män via media meddelat att de vill engagera sig partipolitiskt. Musse Hasselvall har ingen aning vilket parti han vill engagera sig i, alla utom Sverigedemokraterna är aktuella. Jason har en liten avgränsning till något av de fyra partierna på vänsterkanten.

Det är jättebra att de vill engagera sig partipolitiskt och både Musse och Jason kan absolut tillföra politiken mycket, oavsett vilket parti de eventuellt väljer att engagera sig i. Det jag stör mig på är tillvägagångssättet. Jag vill bli politiker men vet inte vilket part jag ska engagera mig i så kontakta mig så kan vi träffas och så kan media rapportera om det. Jag vill träffa partier för att se om det finns samarbetsmöjligheter. Om det är någon som erbjuder en plats på en valsedel så kan jag definitivt vara öppen för att prata om det. Som att politiken inte är mycket av en cirkus ofta nog som det är.

Varför inte göra som vi andra. Besök partiernas hemsidor. Ring till deras expeditioner och boka in möten. Ta reda på vad partierna tycker i de frågor som är viktiga för dig. Vilket samhälle vill de ha och hur tänker de komma dit. Helt enkelt, gör arbetet själv.
Sedan, när du bestämt dig och blivit medlem kan du gärna valsa runt i media och berätta om ditt val, om processen dit. Det tycker jag hade varit betydligt intressantare.

Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

3 kommentarer:

bloggare på icedaniel.se sa...

Trist om politiken ska ha gräddfilar för B-kändisar !

Bloggblad sa...

Jag hade en fb-vän som snabbt bytte parti för att hon inte fick en hög post i det hon gick med i lagom till valsedeldags... Vilket hon irriterat berättade på fb. Inte en enda fundering på varför de inte ville ha med henne...

Vonkis sa...

bloggare på icedaniel
Vilken typ av kändis det handlar om är för mig ointressant.

Bloggblad
Men så dumt. Snacka om att gå in i politiken bara för sig själv.