fredag, juni 27, 2014

Bråvalla festival 2014 torsdag

Välkommen till FestivalBloggen

Så var första dagen av Bråvalla festival 2014 avklarad och vi överlevde. Vi märkte inget av strulet med festivalermbanden, kanske för att vi inte handlade så mycket. Eller så var det kanske därför alla öltält var stängda...

Tyvärr kom vi inte in förrän Markus Krunegård redan börjat spela (insläppet startade fem minuter efter att spelningen skulle ha satt igång) så vi lyssnade bara på några låtar innan jakten på vattenstationerna började för att fylla våra vattenflaskor. Det tog väl en timme för att att hitta det, slangarna var det enda på hela området som inte hade någon skylt.


Bäst igår var helt klart Den svenska björnstammen, hade det inte varit för att mitt festivalsällskap opererade knät i tisdags(!) hade jag tagit in oss mitt i smeten och röjt runt för jägarns vad deras spelglädje smittar. Andelieb och K, ni hade älskat den här konserten. Mäktigast var föga förvånande Iron Maiden. Det var inga halvmesyrer bara för att det var en festivalspelning inte. Här var det inte bara ett tygstycke i bakgrunden och lite rökpysande. Nej det var pyro, videos och en massa annan rekvisita.

Sedan var det rätt kul med all kreativitet som många festivalbesökare bjöd på, allt från diverse djurkostymer till Beastie boys Intergalactic. Det är så kul med festival!

Idag blir det nästan bara svenska akter (sex av sju) och jag hoppas på mindre köer, hur nu det ska gå med alla som kommer in gratis efter gårdagens strul.Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Bloggblad sa...

Idag verkar det som om ölen kommer att bli utspädd... Fy vilket blött regn.
I morgon ska sonen och hans kusin dit. Kanske lika bra att komma i badshorts?

Vonkis sa...

Bloggblad
Utspädd var ordet. Jag rekommenderar badshorts och stövlar.