söndag, augusti 13, 2017

Inte enligt planerna

Välkommen till PlanBloggen

Hade planerna för söndagen ganska klar. Skulle ta det rätt lugnt, åka till extrafamiljen och äta hamburgermiddag. Blev dessutom inbjuden på maskerad (på samma ställe tack och lov) där det skulle bjudas på popcorn.

Men det var innan jag skulle hämta en sak i kylskåpet och såg att frysdörren inte var riktigt stängd. Frysen var i akut behov av avfrostning och jag som inte äger en frysbox! Det blev till att lägga maten i papperskassar och bädda in allt i ett täcke och hoppas att det fungerar.

Upptäckte även att det inte går att stänga av frysen utan att även kylskåpet stängs av. Varför tillverkas fortfarande sådana kylar och frysar?

Två timmar senare har det i alla fall gått framåt även om det är en del kvar. Att det kan bli så pass mycket is i en så pass liten frys.

Är väldigt sugen på att ge mig på isen längst inne med en kniv men det står överallt att en inte ska göra så så det är väl bäst att låta blir.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Anni sa...

Jag ställer in kastruller med kokande vatten för att påskynda smältandet. Och använder träkniv/trästekspade för att få loss den där innersta isen.

Vonkis sa...

Anni
Att jag inte tänkte på att använda varmt vatten, nu får jag skämmas lite.