fredag, juni 02, 2023

Fem en fredag 2 juni 2023

Välkommen till FredagsBloggen

Den näst sista arbetsfredagen med elever är avklarad. Nu är sett sannerligen inte lå g tid kvar innan vi går på sommarlov! Vad passar då bättre än att vara med på ElisaMatildas Fem en fredag, dagens tema är Accessoarer.

Vilka kläder skulle du Kunna en gå i en hel helg?
Det beror på hur jag tillbringar helgen. Jag skulle gärna tillbringa en hel helg i arbetskläder på lotten men om jag är hemma har jag en lång gul tunika i t-shirtmaterial som jag kan ha på mig många dagar i rad. 

Förutom solkräm, hur skyddar du dig mot solen?
Med långärmat och paraply eller någon av solhattarna -mössorna som Den ömma modern sytt. 

Vad bär du med dig varje dag?
En annan kreation av Den ömma modern, min jeansväska.

Har du klocka på vänster eller höger arm?
Har klockan på mobilen. Och på köksväggen. 

Vilken typ av accessoar bär du oftast?
Jag är så tråkig att jag inte bör accessoarer längre. Men förut, när kroppen var mer samarbetsvillig, då gick jag väldigt gärna i snygga högklackade skor. De här nedanför var favoritparet.

4 kommentarer:

Paula sa...

Vilken vacker sko, lika snygg som Askungens, och lika omöjlig att stylta omkring med om det gäller mig. Jag som hade storlek 35½ när jag var ung och kunde hitta fantastiska italienska skor på rea i små storlekar drar numera en 37 och skulle aldrig kunna traska omkring i högklackat, bekväma Riekerdojor är det som gäller.
Ha ett skönt sommarlov, du har en snäll och öm moder som är även är händig

Vonkis sa...

Paula
Tack, detsamma önskar jag dig. Det tog lite tid att lära sig gå i höga klackar, jag ökade klackhöjde lite i taget och kunde gå i rätt höga klackar till slut. Nu fungerar det inte alls för kroppen är som den är. Ska hälsa Den ömma modern :-)

Anni sa...

Det där är väl inte en sko, det ser mer ut som ett tortyrredskap. Nu är jag imponerad!

Vonkis sa...

Anni
Det var faktiskt inte något problem att gå i dem när det begav sig, men jag hade ökat klackhöjden succesivt under några år för att komma dit :-)