torsdag, januari 25, 2007

Jag hatar vintern!!!

Välkommen till i-landsbloggen

Jag hatar verkligen den här vintern som har kommit till oss. Det är kallt och halt ute, det blir blött på golvet i skolan och ungarna ska bums kasta snöbollar på varandra. *mutter mutter*

En annan sak som inte är så roligt på jobbet just nu är att det finns hårlöss där. Jag har klarat mig så här långt, peppar peppar. Men jag borstar håret över handfaten var endaste dag för att kolla. Tycker att det kliar i håret mest hela tiden.

Nej, nu ska jag ta och läsa mina favvisbloggar. Har inte gjort det ordentligt på allt för lång tid nu.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Iiiiuuuuu!!!! Hemskt med löss!!! När jag var liten florerade det löss på skolan ibland. Jag klarade mig varje gång -trots att jag hade lååångt, tjockt hår... Jag förstår att det är besvärligt med vintern i skolmiljö. Själv är jag inte i skolvärlden så jag bara njuuuter av vintern positiva delar istället!!

Morgondimma sa...

huga jag får sympatiklåda direkt, jag är så himla lättpåverkad.

Anonym sa...

Nu kliar det i skallen på mig också!! Vintern är inte heller min favorit, fast just i år bryr jag mig inte så mkt. Sitter mest och hänger över böckerna och märker inte världen utanför. Jo, att jag måste klä mig en attans massa kläder när jag ska ta dagens promenad. Hoppas du slipper de små huvuddjuren och att snön smälter så du slipper de vinande snöbollarna!!