söndag, juli 01, 2007

Det händer bra saker också

Välkommen till Nostalgibloggen

Det har blivit en del klagande från min sida den senaste tiden så jag tänkte att jag skulle skriva lite positivt den här gången.

SVT verkar kära ett nostalgirace den här sommaren. Först började de sända Ebba och Didrik igen. Jag var lite kär i Philip och tyckte att Mårten var lite spännande men konstig. Tydligen är han som spelar Mårten, Michael Lindgren, fortfarande i branschen

I fredags var det reprisstart för Tre kärlekar och nu på morgonen snubblade jag över Trazan och Banarne på SVT1. Åh, vilka minnen. Olyckan, Hemlige Arne, de dåliga vitsarna och moralkakorna. Helt underbart. Men varför har de inte marknadsfört Trazan och Banarne? Eller så har de det men jag har inte märkt något.

I vilket fall blev jag väldigt glad över de här repricerna och jag ska se till att lära mig Hmlige Arnes alla tips för en roligare vardag, hi hi hi

6 kommentarer:

Jorma sa...

Blast! Det missade jag ju i morse. Trazan och Banarne är så skönt laid back där de sitter i kojan och lirar lite låtar. Har inte sett den här visningen av E & D, men jag tycker väldigt mycket om den serien. Inte svårt att bli förälskad i Yrla :)

Humlan sa...

Så skönt att du inte bara sitter och har tråkigt.
Själv har jag för mycket som jag borde göra och för lite ork. När orken tryter så har jag massor med stickning, olästa böcker och så det där nätet som lockar till läsning av de mest skilda ämnen.. Det tråkiga för mig är att jag inte kommer ut så mycket, att jag inte orkar och att jag inte har hittat någon trevlig plats att sitta (bekvämt) utomhus och njuta av sommaren..

Bloggblad sa...

Läste du insändaren i NT häromdagen? Han som undrade om han kunde slippa betala tv-licens, för han betalade första gången programmen sändes...

Bloggblad sa...

Men du, nu när du har två jobb är väl inte kameran så långt borta?
När jag började jobba, -75, köpte jag en systemkamera så fort jag fått min första lön... jag har alltid varit fotograferande. Jag bara älskar det där att fånga tiden i en bild.
I kväll är det fin konsert i kyrkan här - sång och piano av lokala kändisar (fast de har ju flyttat härifrån förstås...)

Vonkis sa...

Jorma
Man måsta alltid hålla koll på txt-tv:n...

Humlan
Insåg att jag behövde rycka upp mig en aning :-)

Bloggblad
Läste inte den insändaren men så länge det är så här bra repriser betalar jag det så gärna så.

Jag har inte två jobb. Var anställd på skolan till 15/6 och sommarjobbar nu till 9/8, hur hösten ser ut har jag ingen aning om, har fortfarande inte fått något nytt jobb så kamera inköp får vänta ett tag till.

Anonym sa...

Det är väl närmast ett krav man kan ställa på svt att de ska reprisera sina bästa serier med jämna mellanrum, för att ge fansen nostalgitrippar och för att ge nya tittare möjligheten att se dem. Så länge det handlar om Ebba och Didrik är jag mer än med på noterna. Fantastisk serie - inte bara för barn och nostalgiker. Ibland är bilden av det sociala samspelet så på kornet att det gör ont.