måndag, september 24, 2007

Länge sedan sist

Välkommen till Livsteckenbloggen

Jo, det var ju ett väldans tag sedan jag skrev något här. Har inte haft tid och möjlighet, tyvärr. Skulle ha fått internet hemma förra måndagen (det hade Telia lovat) men se, Telia ska man inte lita på. Istället för 16/9 b´ska det nu bli 26/9, om jag nu kan lita på det alltså. Åker bli med en annan tjej på jobbet så det blir aldrig att jag stannar kvar efter arbetstiden för att interneta.

Hur är läget då?

Flytten förra helgen gick bra, mycket tack vare att mamma och lillhyster kom ner och hjälpte till OCH att Cecil och Rille tillbringade sin ettårs helg (grattis!) med att hjälpa mig.

På torsdag kommer nya sängen och bokhyllan (Expedit) från IKEA så då ska det väl äntligen bli ordning på alla grejer. Har fortfarande en massa böcker som står i papperspåsar.

Syrran glömde kvar sin digitalkamera så när jag är hyfsat nöjd med hur det ser ut i lägenheten kommer det bilder här att beskåda.

Tyvärr hinner jag ju inte läsa några bloggar heller just nu och det tycker jag är väääldigt tråkigt. Känner ju att jag missar vad ni håller på med. Men snart, snaaart, ska jag ju (förhoppningsvis) ha internet hemma också!

5 kommentarer:

Humlan sa...

Visst är det irriterande när man inte har en uppkoppling som fungerar! Det är en sak att inte hinna sitta vid datorn, det är en helt annan att inte kunna..
Skönt att höra att flytten gick bra, hoppas att du kommer i ordning snart!

Bloggblad sa...

Du finns kvar i alla fall!
Ta det du lugnt med bloggarna - vi finns också kvar.

Evas blogg sa...

Ser fram emot att ha dig "på banan" igen! Men ta det lugnt, vi finns kvar.

Anonym sa...

Nä jaaag finns INTE kvar. Jag gör slut om du inte bloggar en MASSA nu! Så det så!

Prutt och fis från din allra käraste tant

Anonym sa...

Du är saknad och efterlänktad. Nu väntar jag på rapport från helgens äventyr.