söndag, mars 29, 2009

Grattis Helena!

Välkommen till MästarBloggen

Vilken tjej hon är Helena Jonsson!

Hon vinner världskuppen och vilket sätt hon gör det på sedan! Avsluta med fyra (4!) nollor!!!

Jag är djupt imponerad.

Det är fjärde säsongen Helena är med i världskuppen och hon vinner inte bara totalen utan även sprint- och masstartskuppen. Som sagt, imponerande.

Sedan måste jag bara säga att jag inte förstår tanken med att dra av de tre sämsta tävlingsresultaten i världskuppen. Är inte tanken att man ska vara bäst, sett över hela säsongen? Då hör det väl till att vara frisk och kunna ställa upp i alla tävlingar också.

Annars kan man väl börja med att man får ta bort de tre sämsta resultaten när damerna tävlar i sjukamp och herrarna i tiokamp i os och vm också.



Find baby Thor Wang
National center for missing and exploited children
Free Dawit Isaak

4 kommentarer:

Humlan sa...

Jag instämmer i ett stort grattis till Helena, men inte i din kritik om att dra bort de tre sämsta.
Jag tycker att det låter rätt vettigt att man kan vara borta eller misslyckas någon gång och ändå ha en vinstmöjlighet. Men andra sporter har ju inte den borträkningen och det fungerar ju ändå, så jag förstår att du och andra reagerar.
Men att jämföra med mångkamp var väl lite som att jämföra äpplen och lingon! Mångkampen sker över två dagar, inte 5-6 månader.

Vonkis sa...

Humlan
Det tråkiga med systemet att stryka tävlingar är att det gynnar åkare som avstår en tävlingshelg för att spara sig jämfört med de som ställer upp i alla lopp.

blyger sa...

Ja, visst är det KUL att hon lyckats så bra!!! :D Gläds med henne!

Vonkis sa...

Blyger
Ja det är verkligen kul, rös när Wilhelm kom i mål som sexa och det var klart.