söndag, mars 15, 2009

Koll på läget

Välkommen till KollBloggen

Deltagarna i årets melodifestival verkar sannerligen ha haft koll på läget och på sina kalendrar. Malena ska tydligen sjunga i Wien samma dag som semifinalen går av stapeln och Andreas Lundstedt hade behövs söka inresetillstånd till Ryssland för ett halvår sedan för att i alla fall ha en chans att komma in i landet.



Find baby Thor Wang
National center for missing and exploited children

7 kommentarer:

Bloggblad sa...

Kanske lite svårt för alla att ha tomt i almanackan om att utifall? Undrar vad Malena väljer? Jag tror inte att hon har nån chans alls i den stora.

Klimakteriehäxan sa...

Det kan bara gå på två sätt för Ernman i Moskva: först - eller sist. Jag tror på det senare. Men hon har ju sitt på det torra ändå, oavsett resultat.

Vonkis sa...

Bloggblad
Förstår om inte artisten i fråga har totalkoll men någon av allt folk de säkerligen omger sig med borde ha det.

Bloggblad och Klimakteriehäxan
Jag tror det kan gå rätt bra för Malena i Moskva, har för mig att det gick rätt bra för ett liknande nummer för typ två år sedan. Och hon såg betydligt mer galen ut med sin lysande hand och Picasso-blick.

Anonym sa...

Enliger Erman på radio idag, är det bara en mediagrej att on inte skulle kunna vara med. Det är ordnat, har jaghört henne säga i minst 2 intervjuer (stavas det så) i dag.
Elsiabet

Anonym sa...

Knasig stavning blev det, men ni är kloka och förstår i alla fall!
Elisabet
(även om Elsiabet inte låter så tokigt det heller)

Vonkis sa...

Anonyma Elsiabet/Elisabet
Trodde aldrig det var någon fara för Malena att åka till Moskva men det verkar ju konstigt mot sin arbetsgivare (den i Wien), oj då, det dök visst upp en grej så den där huvudrollen kan jag inte ta tyvärr.

Andelieb sa...

Vi får hoppas att det finns en lycklig stand in som inte repat in en hel roll i onödan ;-)