fredag, november 30, 2018

Läkarbesök och resa

Välkommen till StockholmsBloggen

Idag har varit en lång dag. Den började med ett läkarbesök i Linköping och slutar i Stockholm. Däremellan har vi hunnit glömma en mobil i Norrköping, gå vilse på vägen mellan tunnelbanestationen och hotellet.

Middagen intog vi på Jamie's Italian. Lax med kapris, tomater och pesto går alltid ner och det var riktigt gott.

Jag har aldrig ätit polenta tidigare, vad jag vet men friterad och med parmesan smakade det riktigt bra.

Chokladkakan smakade verkligen choklad och var minst sagt mäktig, lite mer vaniljglass till hade inte varit fel. De karamelliserade popcornen överlät jag till S.

Innan vi gick till restaurangen, som ligger i anslutning till hotellet, såg vi från rummet att det var flera polisbilar utanför. När vi satt och njöt av maten fick vi förklaringen. Nordisk ungdom demonstrerade. Det kändes obehagligt att se och så satt vi ändå i trygghet i restaurangen. Jag hade inte velat möta dem ute.

Imorgon bär det av till Fotografiska och kanske blir det lite julshopping. Men först ska vi äta hotellfrukost.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

mossfolk sa...

Åh, jag skulle såååå gärna besöka fotografiska nu. Hoppas verkligen på att hinna dit medan Smile-utställningen finns kvar!

Anni sa...

Jamies har jag ätit på en gång i Stockholm, men flera gånger i London. Glömmer liksom bort att restaurangen finns här hemma, eller så beror det på att man äter mer på restaurang på resa, såklart.

Chokladkakan får mig att vilja gå dit ...