onsdag, september 07, 2022

På g?

Välkommen till SjukBloggen

Ja vad ska jag säga. jägarns vilken värdelös vecka jag haft. I tisdags var jag hemma en väldig värk, det hade inte fungerat att gå till jobbet och bära på  dator, böcker och annat material mellan klassrummen. natten mellan tisdag och onsdag fick jag enväldig feber och hosta. Hostan har kommit och gått men febern har varit en mer lojal följeslagare. Trots Alvedon har jag pendlat mellan 38.0 och 39.9. När jag passerar 38 grader får jag inte ta den medicin som håller den dagliga värken någorlunda i schack, lite som kronan på ve(ä?)rket alltså.

Men igår fick jag träffa en läkare som bland annat kunde konstatera att jag fått hål på ena trumhinnan, inte konstigt att det bara har sjåsat och tjutit. Igår kväll kom en jobbig febertopp men sedan midnatt har jag än så länge inte gått över 38.0 en enda gång. Så jag känner mig lite som en av solrosorna jag har på balkongen, på g men lite avvaktande.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas verkligen att tempen håller sig under 38, så du slipper att den dagliga värken förstärks. Men gott att det inte är covid. Nu måste du snart bli pigg igen!

Marianne

Scott Lord on Silent Film, Scott Lord on Mystery Film sa...

Nice

Anni sa...

Fantastiskt fin solros i varje fall.
Skrutt på örat.