onsdag, juni 03, 2009

Årets Sommarvärdar

Välkommen till SommarBloggen

Herre min je.

Nu har jag kollat vilka som kommer att sommarprata i år och det är många jag vill lyssna på.

I juni bli det till att lyssna på Helena von Zweigbergk, Malin åkerman, Hans Alfredsson och Linda Olsson. I juli står Cecilia Frode, Nour El-Refai, Ann Heberlin, Krisitan Luuk, Morgan Alling, Ola Salo, Petra Mede och Arash Labaf på lyssnarlistan. Slutlige blir det till att lyssna på Sverre Sjölander, Nahid Persson Sarvestani och Laila Bagge i augusti.

Även fast det är många jag vill lyssna på, tvivlar att jag kommer hinna lyssna på alla, saknar jag de äldre kvinnorna, typ Elisabeth Höglund. De som varit med om en massa, sett och upplevt, som kan berätta hur de tagit sig fram, kämpat mot fördomar, både före, under och efter sina karriärer. Någon mer sådan maffig dam kunde väl fått komma med, istället från alla från "nöjesvärlden" som ska sommarprata i år, för visst är det rätt många av dem på listan.

Och vårför måste den där bloggbrodern dyka upp precis överallt? Är det bara jag som bojkottar det som kommer från det hållet?

Läs mer på
aftonbladet
dn
expressen
svd
dagen


Free Dawit Isaak

7 kommentarer:

Andelieb sa...

*Bojkottar med dig*

F.ö. tycker jag att Morgan Alling blir spännande att lyssna till. Hoppas jag inte jobbar då bara...men det går att lyssna i efterhand på webben också, va?

Vonkis sa...

Andelieb
Då är vi två i alla fall...
Det borde gå att lyssna på nätet men då kan det vara något sånt där rättighetstjaffs som Itzak skulle ha sagt, så det kan bli utan musik då.

Andelieb sa...

Ja, och inte ens får man höra Itzhaks ljuva stämma utan bara ett klipp....:-(

Madicken sa...

P O Enquist ska inte jag missa.

Marianne sa...

Hej

Jag älskar att dra hem gamla sommarpratsprogram. De är perfekta att ha i mp3-spelaren när man cyklar till jobbet, packar upp, tränar eller sitter och myser med en kaffe.

Det finns kvar sedan flera år tillbaka. Det stämmer visserligen att man inte kan lyssna på musiken. MEN jag tror att man kan streama den MED musiken någon månad efter att det sänts.

Så oroa dig inte för att missa något. Du kan lyssna på sommarens bästa radio när det passar dig. :D

Bloggblad sa...

Prinsessan B, Bodil M och Anne Sophie von O... Tre godingar. Äldst av kvinnorna, tror jag.

Vem fasen vill förresten lyssna på gamla kärringar? Blääää så trist. Tacka vet jag unga kvinnor som kan allt, vet allt, bloggat om allt...

Karlar - dom är intressanta hela livet. (Att det bara är i sina egna ögon behöver jag väl inte tillägga.)

Hälsningar
Bitterkärringen

mossfolk sa...

Jag brukar hitta en massa som jag vill lyssna på, men det blir sällan av. I år ska här dessutom jobbas massor och då blir det garanterat inget lyssnande.
Fast webben var ju en idé förstås :)