torsdag, juni 18, 2009

Mot Näskeskogen!!!

Välkommen till FriluftsBloggen

Söndag 28 juni börjar Vonkis, tillsammans med Annie och hennes äldsta bihang samt eventuellt min lillahyster och faderskap, resa till slåttdalsskrevan (namnet kan även vara Slåtterdalsskrevan, därom tvistar de lärde). Vi åker från Köpmanholmen till vandringsstarten klockan 10. Skriv en kommentar om du vill följa med så får du mer exat information om vart vi går ifrån.
Free Dawit Isaak

12 kommentarer:

Evas blogg sa...

Var ligger den leden?

Evas blogg sa...

Hur är det i Köpmanholmen? Var där bor dina föräldrar? Vi bodde i Forssvillan, i början av samhället. Så fint!!

Bloggblad sa...

Jag kommer enbart att gå ensam som vanligt med mina stavar... tystnad, tristess och ensamhet är nåt jag längtar efter.

Anonym sa...

Ibland funderar jag i min stillhet om du, jag och Annie (?!!) tillsammans med minst ett barn inte skulle ta och àka till mormors fiskestuga (du vet vilken!) ngr dagar i sommar! Skulle ju vara sààà härligt... och tràngt;))!

Kramar/Miyala

Anonym sa...

Kanske en natt iaf. Typ en lö till sö. Mer än det kansek vore att utmana ödet med barn som följer med;))!

Miyala

Anonym sa...

En natt skulle funka!/annie

Anonym sa...

Bra Annie! Skulle iofs även gà en veckodagsnatt:)! Skulle vara hur härligt som helst!

Kramis
/Miyala

Vonkis sa...

Eva
Den ligger i Näske nationalpark. Om du tänker Konsum, man kör upp för backen där och in i skogen, typ. Mina föräldrar bor i närheten av Kajen, där Ulvöbåten åker ifrån. Var ni där något?
Åker förbi Forsvillan några gånger varje fag med jobbet, det är verkligen ett fint hus och Köpmanholmen går inte av för hackor heller :-)

Bloggblad
Om du ångrar dig är det bara att ta tåget upp och vandra med oss på söndag nästa vecka :-)

Miyala och Annie
Det skulle kanske kunna gå, har ju inte så många lediga helger kvar bara när Mia kommer upp, tror att det bara är en ledig helg kvar innan jag åker då för sista helgen är det ju bröllopet och sedan hej-då-grillning på Kläppa.

Anonym sa...

Det skulle nog egentligen fungera bättre om du är ledig tvà dagar nàgon vardag mellan den 22 juli till 2 juli. Den enda helgen jag har möjlighet fyller ju annies vilde àr:)!

Kram
/Miyala

Vonkis sa...

Miyala
Har aldrig två vardagar ledigt i rad, har max en vardag ledigt per vecka oavsett om jag jobbar helg eller inte. Men måndagen 20/7 slutar jag klockan 14 och så är jag ledig tisdag och börjar klockan 15 på onsdagen. Det skulle vara då i så fall. Vore verkligen kul om det kunde bli av :-)

Klimakteriehäxan sa...

Det finns en och annan, t ex jag, som inte har semester förrän i andra halvan av juli ...

Anonym sa...

tjenis tjenis!

Kan inte förrän efter den 22 juli. Vi fàr prata om det när jag kommer hem o se om det gàr ihop pà ngt sätt. Vet inte när min lillebror kommer ner... Puh! Nàsta sommar är du ledig hoppas vi pà;)!

Kramar/Miyala