måndag, juni 22, 2009

Liten sommarbloggrapport

Välkommen till SommarBloggen

Det verkar som att sommaren har kommit till Köpmanholmen, det på tiden. Det var varmt igår och så här långt idag har det också varit varmt. Peppar peppar.

Jobbar ju på även om jag är ledig idag så det blir inte så mycket att blogga om och det hjälper ju inte att datorn hos päronen sjunger på sista versen. Det blir väl bättre med bloggande vart det lider men nu är det lite sporadiskt mellan besöken.

Men melodikrysset löser jag i alla fall även om det inte alltid blir på rätt dag i sommarjobbstide.


Free Dawit Isaak

6 kommentarer:

Bloggblad sa...

Hit har också sommarvädret hittat, äntligen. Jag ska försöka vara lite extra nyttig på förmiddagarna så att jag kan sitta under äppelträdet på eftermiddagarna. Så länge det nu varar, vädret...

Tanten Iréne sa...

Här är det oxå sommarväder, (Skåne)

Marion sa...

Idag började semestern för mig och tösera... Så det var på tiden att sommaren kom! När regnet öste ner på eftermiddagen så satt vi bland kuddarna i lekstugan och åt pastasallad med mormor!

Sommaren är härlig, om än omväxlande väder!!! Kram från oss

Andelieb sa...

Även här skiner solen men jag jobbar ju för det mesta. Har svårt att få in allt nytt i huvudet och känner mig trött i skallen mest hela tiden.
Ledig idag iaf och Maken och trollet är på cykeltur. (Kaffe i lugn och ro!!!) I morgon hoppar jag in på det gamla goa jobbet några timmar. Lördag går jag delad tur. Just nu känns det som att jag bara vill gömma mig när jag tänker på det. Hur illa ska det inte vara med mitt stackars huvud den kvällen?

Ja, ja, jag lär mig väl jag också med tiden.
Kram på re!

Marianne sa...

Hej älskade vän. Vi kommer till Övik 11-12 juli. Mamma kommer att ha fyllt år då så vi ska gratta henne. Och så vill vi träffa DIG!!! :D

(Och Annie har lovat paraplydrinkar).

Vonkis sa...

Bloggblad
Skönt med värme även i Östergötland och det där med äppelträdet lät inte helt fel det heller.

Tanten Iréne
Men i Skåne är det väl alltid sommar :-)

Marion
Det är ju nästan, men bara nästan, så att det borde regna lite oftare så ni får sitta där i lekstugan och mysa! Kommer ni upp något i sommar?

Andelieb
Ååå, delade turer, de är härliga de.

Marianne
Visst hade vi pratat om det tidigare eller är det jag som är kollrig? Vad sägs om att gå till Balesudden när ni är nere?