lördag, april 21, 2012

Sliter mig i håret

Välkommen till SlitBloggen

MEN!!!

Blogger har bestämt att min bloggmall ska ändras, så helt plötsligt ser bloggen inte ut som vanligt. Den ser ut som den gjorde för länge länge sedan.

Irriterande!

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Cyberforce Anonymous Mediafire
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

9 kommentarer:

HOD sa...

Hej Vonkis!

Blogger verkar hålla på med nå't skumt just nu. Använder normalt IE som webläsare, när jag nu skulle in och skriva lite på min blogg, får jag veta att Blogger inte längre stöder IE, ytan uppmanas att prova Google Chrome istället...

Vad är detta? Dessutom är jag mäkta frustrerad just nu. Bänkade mig i god tid vid datorn för att i vanlig ordning anmäla mig till tjänstgöring i vår melodikryss-chat. Vad händer? Kan inte logga in pga att någon kapat min blogg!

Tråkigt, jag hade ju ställt in mig på att åter få delta i vår trevliga gemenskap...

Vonkis sa...

HOD
Funderade på var du höll hus idag.

Att blogger föreslår Google Chrome har säkert att göra med att google har samkör alla sina konton (blogger, google, youtube etc.) nu för tiden.

Frustrerande är vad det är.

Har suttit en stund och försökt fixa till sidfältet med länkarna men har tyvärr tappat en hel del.

Vonkis sa...

HOD
Glömde ju.
Hoppas du får tillbaka din blogg snart.

Klimakteriehäxan sa...

Jag fick jätteproblem. Inget funkade. Google Chrome blir man tydligen tvungen att använda, jag gör det nu. Och bloggers nya publiceringssystem har jag nog också vant mig vid - fast jag tyckte att det gamla fungerade jättebra!

Vonkis sa...

Klimakteriehäxan
Tack och lov fungerar det med Mozilla Firefox, än så länge är väl bäst att säga.

Jag har också vaöt mig med det nya publiceringssystemet men i den gamla mallen var det betydligt lättare att fixa och trixa med länkarna. Skrev själv i html-läge så jag stör mig på att det är bestämt hur saker ska ligga i bloggen nu.

HOD sa...

Tack för din omtanke, Vonkis. Bloggen har jag nu fått tillbaka. Sent om sider upptäckte jag att lilla, söta barnbarnet, Elin, loggat in på datorn med sitt gmail-konto. När jag loggat ut henne kunde jag logga in på min blogg. Märkligt, hon liksom "tog över" min blogg, utan att ens vara medveten om det! Vad jag hatar sån't här krångel...

Vonkis sa...

HOD
Ha ha, men då var det ju inte så farligt i alla fall :-D

HOD sa...

Nä, men irriterande och tidsödande. Särskilt när man bespetsat sig på något trevligt...

Var för resten inne och tittade på några gamla inlägg och bilder på din blogg. Bl a från 2007 ang "Photoshop". Blev intresserad i egenskap av reklamman och, som sådan, flitig användare av just Photoshop. Jag noterade omedelbart din borttrollade vänstra näsvinge. Bortsett från att du gjort ett bra jobb med retuschen, blev jag glatt överraskad av att få se en hel ansiktsbild av dig...

Vonkis, du är mycket vacker!

Vonkis sa...

HOD
Oj, tackar. Men det är en gammal bild det där.