fredag, november 15, 2013

SD bjuder in till islamföreläsning - med föreläsare från SD

Välkommen till DemokratiBloggen

Ine rasist, men... är fortfarande utsatt för en ddos-attack. Tills det löser sig lägger de upp sina inlägg på facebook och jag stödpublicera deras inlägg här.
****************************

Folkbildning är något bra, det tycker iallafall vi på IRM. Därför blev vi glada när vi såg att SD i Nyköping bjudit in till en föreläsning om islam i Katrineholm. Hurra! Äntligen skulle de lyssna på de som troligtvis kan mest om islam – muslimerna. Äntligen skulle de få reda ut lite missförstånd och krossa lite fördomar och myter om religionen.

Tji fick vi. Den som håller i föreläsningen är nämligen...Bertil Malmberg, ordförande i SD Trosa. Nog för att han också kallas för ”islamkännare” i inbjudan, men frågan är hur opartisk han är när han är ordförande inom ett parti som verkligen inte gillar islam. Men vad ska de prata om då? Ska de vara självrannsakande och ta upp hur SD ser på islam? Hur ledande företrädare jämfört islam med nazism?

Nä, inte det heller:

”Bertil Malmberg, islamkännare och SD-ordförande i Trosa, ger en bild av en tro och en samhällssyn. Allt oftare dyker rapporter upp om händelser som inte passar in i det svenska samhället: könsstympning, hedersmord, tvångs- och månggifte o.s.v. Fenomen som absolut inte tillhör svensk kultur.”

Det här låter, ärligt talat, som ett utmärkt sätt att fortsätta utmåla islam som något helt igenom hemskt och förkastligt. Något vi inte borde ha i Sverige. Något som bara hemska och blodtörstiga människor kan tilltalas av. Tja, alltså helt enkelt förstärka den bild av islam som redan tycks vara väldigt utbredd inom SD. Det känns bara synd om de lyckas övertala fler om att deras bild är den enda sanna.

Inbjudan till föreläsning****************************
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

Inga kommentarer: