söndag, mars 02, 2014

Med reservation för ändringar

Välkommen till ReservationsBloggen

Det kommer bli en hel del musik för mig den här sommaren. Det börjar helgen innan midsommar då jag och en vän ska besöka Bråvalla festival. Mitt första festivalbesök någonsin där man inte lyssnar på akterna samtidigt som man sitter i bänkar och det var Iron Maiden som lockade dit mig. Nej, jag är inget Maidenfan, jag tycker inte de är dåliga jag är bara inte ett fan, men när de kommer till Norrköping känns det som att jag borde passa på att se dem.

I mitten av juli bär det av till Dalhalla för att lyssna på Malena Ernman. Även det var något som jag mer eller mindre snubblade över. Jag såg på twitter att biljetterna till konserten skulle släppas dagen efter och tänkte why not? Dalhalla verkar vara en häftig plats och Malena har en fantastisk röst.

För någon vecka sedan pratade jag med Den ömma modern om just det faktum att jag kommer få lyssna på mycket bra musik i sommar. Hon frågade om jag tänkt gå något på Skulefestivalen i sommar och helt ärligt hade jag inte tänkt det. Den här sommaren kommer jag bara vara uppe i Ö-vik någon vecka och att då lägga en eller två hela dagar i Skule känns inte som något jag vill prioritera.

Men så började jag fundera på vilka artister som kommer spela där i år. De senaste åren har ju Skulefestivalen lyckats få väldigt bra artister att komma. Så jag gick in på festivalens hemsida för att titta vilka artister de lyckats boka så här långt och mötter av det här.

Vi reserverar oss mot eventuella ändringar
Jag har fortfarande ont i magen efter skrattanfallet.

Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak
#Blogg100

3 kommentarer:

Anonym sa...

Får verkligen hoppas att det BLIR en ändring ;-)
// Marianne

Vonkis sa...

Anonyma Marianne
Sannerligen. Annars kommer det bli en tråkig festival, även om Jacke Sjödin brukar vara rätt rolig.

Anonym sa...

På lördag ska de presentera första artisten :-)
// Marianne