lördag, januari 23, 2010

Lite att skriva om?

Välkommen till DumBloggen

Det blir många DumBloggsinlägg nu för tiden.

Trodde faktiskt att jag såg fel när jag åkte bussen igår. Tyckte mig se att Aftonbladets löp handlade om att Mona Sahlin har en dyr väska. Men icke, jag så helt rätt.

Finns det verkligen inget som är mer intressant att skriva om än att Sahlin har en handväska som kostar 6000 kronor? Vad spelar en handväskas pris för roll? Blir så irriterad och frustrerad över såna här skriverier.

Ännu dummare blir det när man får veta att Mona inte ens har köpt handväskan själv, vilket i och för sig inte hade spelat någon roll för min del, hon har fått den i present. Så länge våra folkvalda inte köper eller tar emot olagliga saker tycker jag faktiskt inte att vi behöver rynka våra pannor, vifta med fingret och säga fy.

--------
Det verkar dessutom som att väskan aldrig har kostat 6000 kronor, fantastiskt vad våra "journalister" är duktiga på att göra en bra research.
--------

Läs mer
Aftonbladet
Aftonbladet
Newsmill


Dagens FRA:are – Dirty bombs America
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Marianne sa...

Tack gode Gud för dig Vonkis! Jag blir så less på kvällstidningarna och speciellt när de skriver om kvinnliga politiker. Vad i h-vete har det för betydelse vilken väska Mona Sahlin har?! Omogna verklighetsskygga idioter till journalister som skriver om sån skit! Det är val snart, Sahlin leder oppositionen och de väljer att skriva om hennes j-vla väska! Förlåt alla fula ord, jag tappar humöret.

Jag har vägrat att köpa kvällstidningarna i flera år nu och önskar att jag kunde skaffa löpsedelsfilter till glasögonen också!

Måste också tillägga att det inte hade retat mig fullt lika mycket om de snackat om Fredrik Reinfeldts väska lika gärna.

Mona Sahlin är socialdemokrat och kvinna och det är väl därför det är så spännande att slå upp denna "nyhet" så stort. Men om man inte kan tjäna pengar tillräckligt mycket för att kunna köpa dyra saker och ändå fortsätta vara en god socialdemokrat, ja då skulle vi inte ha så många sossar kvar.


Ps. Grrr!

Vonkis sa...

Marianne
Visst är det irriterande. Vad är skillnaden mellan att köpa en väska för 6000 kronor och att köpa en utlandsresa? Och dessutom har ju inte Mona köpt den där väskan själv utan hon har fått den...