fredag, juli 05, 2019

På tur i Stockholms skärgård

Välkommen till SemesterBloggen

Det har regnat och blåst i Norrköping de senaste dagarna men men i måndags var det soligt och fint så M och jag åkte på en guidad lunchkryssning i Stockholms skärgård med M/S Östanå.

Någonstans i höjd med Söder. Blir lite nyfiken på denne Pelle.

Det byggs en hel del vid vattnet men inte bara hyreshus. Den här vägen tycker jag är ruskigt läskig. Tänk att köra ner i kurvan när det är halt. Åker du genom räcket hamnar du i vattnet. Huvva.

Turen gick förbi Fjäderholmarna ut mot Vaxholm och tillbaka igen. Någon gång skulle jag gärna åka ut till Vaxholm och besöka fästningen.

Husen på öarna går verkligen inte av för hackor. Jag blir nästan lite provocerad.

Turen var guidad och jag måste säga att vi har haft tur med de tre guider vi haft (Nationalmuseum och tunnelbanan). De har varit kunnig och roliga men inte så där inövat roliga om ni förstår vad jag menar.

Det här lilla huset står på en ö som heter Danmarks holme. Har du 65 miljoner över kan ön bli din.

Vi hade bokat lunch på resan så vi satt inne större delen av båtturen och det var tur för det kom en liten störtskur när vi nästan var tillbaka.

Efter båtturen tog vi oss till Urban Deli för en date med bästa Kakan men av någon outgrundlig anledning tog jag inte ett endaste kort på denna händelse så ni får tro mig på mina ord.


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

Inga kommentarer: