lördag, mars 14, 2009

Melodifestivalen 2009 Final!!!

Välkommen till MellodifestivalBloggen

Äntligen dags för final!

Har kollat runt en del på lite olika sidor för att se hur läget ligger inför kvällens final. Det verka onekligen som att det står mellan Caroline af Ugglas med Snälla, snälla, Måns Zelmerlöv med Hope & glory samt Malena Ernman med La Voix. I ärlighetens namn gör det mig inte så mycket om af Ugglas vinner men Hope & glory är allt för lik Perrellis Hero för min del. Snälla, snälla kan det gå hur som med i Moskva, antingen kommer de att älska den eller oälska den, som här i Sverige alltså. Hoppas fortfarande innerligt på att Alcazar ska vinna med Stay the night.

Tyvärr kommer jag inte kunna blogga under själva mellon men lita på mig,fullständig rapport om upprörda känslor kommer så snart tävlingen är över.



Alcazar till Moskva!


Find baby Thor Wang
National center for missing and exploited children

8 kommentarer:

Pierre sa...

Vore inte helt fel med Alcazarvinst, men jag tror Malena tar hem det!

Vonkis sa...

Pierre
Välkommen hit.
Hon kommer verkligen sticka ut i Moskva men nej, hon faller mig inte i smaken men är ju som röven

Klöven.

Suzan sa...

Jaha. Här sitter jag med datorn i knät. Men ingen V online. Vad är det för stil?! A frågar hur du kan ge dig av till ett ställe utan datormöjligheter. För tillfället sitter han och filosoferar över fördelarna med blåtand - till tonerna av Agnes. *suck* Är det alltså meningen att vi ska se på melodifestivalen utan dig?! Hur ska det gå? Jaja, hoppas i alla fall att du har en riktigt skön helg. *kram*

Cecilia N sa...

Instämmer i saknaden av Vonkis när man nu kommit fram till snabbgenomgången.

Vi har inte röstat vid de tidigare uttagningarna, så det kanske inte är någon nyhet. Men jag tycker det är trevligt att artisterna själva "svarar" när man röstar.

Anonym sa...

Här sitter man chockad över denna fasansfulla flopp men var tusan är Vonkis? Alcazar och EMD ägde och var de enda värdiga vinnarna!


Syster och broder Schönning

Anonym sa...

Red. Syster hade också gärna sett Af Ugglas i Moskva.

Andelieb sa...

Nu är jag hemkommen från partajandet. Dottern vaknade och ville inte alls somna om mitt i festlarmet så vi fick åka hem tidigt. Dock tillräckligt sent för att inte hinna se en minut av den stora finalen. Så jag har inte röstat i år och får alltså inte klaga men om jag hade röstat så hade jag klagat. ;-)

Vonkis sa...

suzan
Helgen har varit bra så här långt, förutom puckot på P.byrån då... Jag skulle ha lånat med mig er bärbara dator för trådlöst internet fanns det men datorn var upptagen av en som, hör och häpna, INTE tittade på Melodifestivalen.

Cecilia N
Ja, det kändes rätt konstigt att inte blogga "live" igår men nu har jag skrivit idag istället. Fick höra Alcazars ljuva stämmor igår, så mycket att det nästan känns som att vi är bästa vänner nu.

Anonyma syter och broder schönning
Förlåt, skäms fasligt mycket över bloggfadäsen. Alcazar var verkligen värdiga vinnare, men E.M.D. njaaa, där kan jag inte hålla med.

Hellre Caroline än Malena i Moskva, het klart!

Andelieb
Ja du ser hur barn ställer till det. Men om du hade klagat, hur hade du klagat då, rent hypotetiskt alltså...