lördag, mars 13, 2010

Grattis Anna!

Välkommen till MelodifestivalBloggen

Så var det klart då och efter sex tävlingsveckor står Anna Bergendahl som vinnare. Helt ok för min del. This is my life påminner en del om Is it true så jag förstår att den gick hem i stugorna.

Vad jag däremot inte förstår är hur det kunde gå så dåligt för Peter Jöback. Bara 11 poäng från tittarna, uselt.

Tack och lov i alla fall för att varken Eric Saade, Pernilla Wahlgren, Timoteij eller Andreas Johnson vann. Nu slipper jag bojkotta tävlingen nästa år.

Läs mer
Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Aftonbladet Expressen Expressen DN SvD SvD

Dagens FRA:are – download torrent Piracy Jihad Jane
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

6 kommentarer:

Andelieb sa...

Som om DU hade kunnat bojkotta melodifestivalen. Det vore nästan som om Christer Björkman skulle bojkotta kalaset.

Vonkis sa...

Andelieb
Det är därför det var en sån tur att de inte vann.

Den förvånade pappan sa...

Till min egen stora förvåning såg jag spektaklet ikväll...

Peter Jöbacks låt var bland det tråkigaste och med intetsägande jag hört på länge. Jag håller med om att det var konstigt att han fick 11 poäng, tyckte det hade räckt med 0.

Bäst rent musikaliskt tyckte jag Salen Al Fakir var. Det var synd att han inte vann. Den vinnande låten var väl ok, men också lite tråkig...

Bäst var dock Dolphs. Hans replik "jag håller på och försöker avsluta en alldeles för lång sketchserie" var kvällens behållning.

Andelieb sa...

Den förvånade pappan: Jag tycker Salems låt bara var refrängen x100000000000...eller hur många varv det nu krävs för att fylla ut 3 min. Men Håller helt med dig i Jöback-frågan.

Anonym sa...

Andelieb... hàller med dig helt. Fakirens làt var nästan bara en textrad. Tycker om den pà ett vis men den blir HIMLA tjatig mot slutet...

Andelieb sa...

Anonym: Jag instämmer. Man gillar den lite i början men mot slutet undrar man om han tappade inspirationen när han skrivit färdigt refrängen.