fredag, mars 12, 2010

Svårt att smälta

Välkommen till GnällBloggen

Det övergår mitt förstånd hur ett lag som spelar ut FBK med 10-3 och LHC med 8-0 kan torska mot ett avhängt SSK som dessutom saknar flera spelare på grund av skador och avstängningar???

För två omgångar sedan såg det så bra ut. Modo var äntligen ovanför slutspelssträcket. En poäng före Luleå och med en bättre målskillnad. Kvar att mäta var SAIK (med flera avstängda spelare), SSK (med flera avstängda spelare) och DIF. Kändes som i alla fall 6 säkra poäng. Det har blivit 1 poäng så här långt.

Läs mer om eländet
Aftonbladet
Aftonbladet
Aftonbladet
Expressen
Expressen
Expressen
Expressen
SvD
SvD
DN
DN

Dagens FRA:are – download torrent Piracy Jihad Jane
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Markus Näslund sa...

Man behöver inte vara raketforskare för att begripa att ett lag från inavlade ö-vik med spelare som bäst-före-datum passerats för länge sedan inte räcker till. Att ö-vik dessutom inte får fram/har lagt ner ungdomsverksamheten inte får någon som helst tillväxt är ju heller inte förvånande för övriga Sverige. Men med tanke på publiken i ö-vik (en röd tråd vad gäller ö-viksbor)så är det ett under att packet fortfarande spelar i högsta divisionen, förhoppningsvis så inte länge till. Skönt värre om floppa lägger skridskorna på hylla för gott ... bäst-före-datum utgånget ...

Vonkis sa...

Markus Näslund
Vaknat på fel sida idag?