onsdag, juni 29, 2011

Läser och läser

Välkommen till LäseBloggen

Kom på att jag idag har haft ledig i precis en vecka. En vecka som ägnats mycket åt läsning. Först läste jag ut Charlaine Harris Definitely dead på tre dagar och började genast på nästa bok i serien om Sookie Stackhouse, All together dead, den tog slut idag.

Det är lite farligt det där, att fastna så i böckerna. Nu tar jag med mig boken jag läser överallt, för alltid kan det bli en liten stund över att läsa. Kanske. Eventuellt.

I böckerna är det bara Sookie Stackhouse vi följer, hennes tankrar och upplevelser. Vad de andra har för planer har vi därför ingen aning om. Och det är rätt befriande. Det är ändå rätt mycket att hänga med i. Det är många varelser som dyker upp.

Och många varelser som vill ha Soockie.

********Spoilervarning********



Jag antar att Quinn inte kommer att dyka upp i TV-serien, det blir nog fr många hunkar i en och samma serie kring Sookie (hur det nu kan bli för många hunkar) så troligtvis Alcide att ta över hans grejer. Vilket inte heller vore helt fel.

Sedan har vi grejen med Eric. Han är så mycket mer komplex i böckerna än han är i TV-serien. Bill däremot, han är betydligt mer tvivelaktig. Varför har de ändrat på det?

I vilket fall. Nu ska jag ge mig på bok nummer åtta, From dead to worse.

FRA:are – download torrent Piracy The Pirate Bay Kalmar Julian Assange
Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna ur Riksdagen - Ja tack
Free Dawit Isaak

Inga kommentarer: