tisdag, mars 31, 2020

Den tionde dagen: Promenad, vårtecken och samtal

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag nummer tio i isolering. Fortfarande irriterad och frustrerad. Har svårt för att ta mig för något vettigt, är bara irriterad. Kom i alla fall ut på en promenad och det var lika välbehövligt idag som i lördags. Måste se till att komma ut oftare. När jag gått en liten stund så känns det att hela kroppen behöver rörelse. Får magknip men gissar att det är bra. Efter ett tag slutar det.

Passade på att gå förbi körsbärsträdet i city, hade hört att det slagit ut i blom. Trädet alltså, inte city. Jag var inte ensam om att fota trädet men jag väntade lugnt på min tur, då det blev ingen trängsel.

På tillbakavägen såg jag hur det lyste gult på marken en bit bort och trodde jag skulle få se årets första tussilago. Men det var de här blommorna som sken som solen. Är det vintergäck?

Under eftermiddagen hade jag ett intressant samtal, vi får se vad det blir av det hela. Har även fått besked från facket och vad det verkar ska jag kunna jobba hemifrån trots allt. Får väl slutgiltigt besked imorgon hoppas jag. Hälsa före budget, ska det vara så svårt?


Modo vårt Hjärtelag
Sverigedemokraterna i Riksdagen - Nej tack
Free Dawit Isaak

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hälsa före budget är väl självklart, inget att fundera på kan man tänka.
Hoppas att det löser sig så du får jobba hemifrån.
Det där trädet är så vackert! Är det det vid bron?
// Marianne

Vonkis sa...

Marianne
Det är trädet precis vid första gallerian från mig sett. Nära där den stora garnaffären låg förut.