lördag, september 19, 2020

Den hundraåttioförsta dagen: Hårfunderingar, grönpromenad och Grey's

Välkommen till IsoleringsBloggen

Dag etthundraåttioett i isolering. Jag brukar inte klippa håret speciellt ofta, ungefär en gång om året. Nu kommer jag inte riktigt ihåg när jag klippte håret senast men jag tror att det var till skolavslutningen förra året. I vilket fall skulle mitt hår må bra av att bli klippt igen. Funderar på om jag ska göra ett försöka att klippa mig själv. Ja, jag har gjort det en gång tidigare och det såg förjäkligt ut men vem skulle se min katastrofala frisyr nu?

Tog en promenad i solen. Det är väldigt grön fortfarande i Norrköping men jag börjar längta efter orange och rött i växtligheten nu.

Vattnet ville också vara med i färgschemat och nog matchar det ganska bra mot träden.

Vem hade kunna ana att vatten med lera och alger kunde vara så snyggt mot lummiga träd.

Jag har beställt två prints från Ella Jax (Smaklös på Instagram) och idag fick jag den första. Visst är den underbar. Nu måste jag bara få tag på en ram till den. Jag har en affisch av Carl Larssons målning också, om jag någonsin kommer behöva undervisa en klass i bild igen ska jag banne mig visa eleverna den här som inspiration att göra  egna versioner av kända konstverk.

Annars då? Jodå, abonnemanget hos HBO Nordic är avslutat och i Grey's Anatamy är vi nu äntligen kvitt Dr Burke. Tyvärr är Lizzie kvar ett tag till men Yang och Callie väger upp för det. 

3 kommentarer:

Anni sa...

Jag brukar klippa håret till jul. Får se hur det blir i år. Tackolov har jag lockar, så det syns inte hur ojämnt det blir om jag kapar det själv. Kan alltid sätta upp det i nacken om det kniper.

Anni sa...

Jo just det, läckert print!

Vonkis sa...

Anni
Där sa du något, kanske skulle jag beställa hem en hempermanent och krulla upp håret innan jag klipper det 😂