lördag, oktober 08, 2005

Idol igår.

Ok. Så här tycker jag om gårdagen Idol. Jag har bara sett själva framträdandena, inte juryns åsikter eller snacket mellan låtarna.

Elina: Försökte ändå att göra "Sweeat dreams" till sin egen men jag tycker om hennes röst, den kan kanske komma mer tilt sin rätt i en annan typ av låt.

Måns: Tråkigt framförande, kan inte ens komma ihåg riktigt hur det såg ut eller lät igår, inget bra betyg.

Maria: Tycker att hon har en bra närvaro på scenen och en skön röst. Trodde inte att hon skulle åka ut igår.

Agnes: Kändes skrikig igår. Tycker att hon valde en för svår låt igår. Tycker annars om hennes röst väldigt mycket.

Ola: Sjunger exakt likadant som förra veckan men det verkar gå hem. Darin lyckades ju med det ifjol.

Marième: Tycker att hon klarade av låten oväntat bra. Det är svårt att ge sig på Whitney. Om man ändå försöker borde man försöka att göra det på ett helt eget sätt.

Jens: Bättre än förra veckan men känns ändå mesig på senen och kläderna ser inte ut att passa. Och. Det är helheten man måste titta på .

Sibel: Jag hoppas hoppas hoppas att Sibel vinner. Hon har en härlig röst och en otrolig förmåga att ta en känd låt och göra den till sin egen.

Sebastian: Deltagare nummer två som gorde samma sak den här veckan som förra. Jag tycker även att hans scenspråk påminner väääldigt mycket om Mick Jagger och Howlin Pelle. Har absolut en härlig röst men jag vill se mer variation.

Jonah: Återign. Gör precis samma sak hela tiden. Han liksom gör på något vis halvreagge av allt. Sedan tycker jag att han känns oengagerad på scenen.

Inga kommentarer: